Oulun ravit Ylivieskassa to 15.3. klo 18 (ponilähtö klo 17:30)

pe 9. maaliskuuta 2018 12.59.00

Oulun maaliskuun toisetkin ravit ajetaan ystävyysradalla Ylivieskan Keskisessä. Illan yhteistyökumppanit ovat Lantmännen Agro, Autotalo Antti-Roiko, Maaseudun Tulevaisuus ja OP Oulu.

Ravi-iltaa vietetään myös Oulun etäkatsomossa, Äimäraution tallikahvio Äimän Vedossa. Saatavana on grilliherkkuja, pullaa ja kahvia. Äimän Vedossa on pelimahdollisuus sekä samanhenkistä seuraa! Tallikahvion ovet aukeavat kello 17:30.

Äimärautiolta suuntaa yksi bussi kohti Ylivieskaa. Mukaan mahtuvat toimihenkilöiden seuraksi myös halukkaat lähtijät yleisön puolelta. Matka on ilmainen. Bussikyyti starttaa Äimärautiolta kello 14.

Ravi-ilta alkaa Keskisessä kello 17:30 starttaavalla OP Oulun ponilähdöllä. Toto-lähtöjen pyörteisiin edetään kello 18.

Ennen Toto4-kohteita kaasutellaan lämminveristen avoin ryhmä, jossa tähtenä loistaa huippuvireinen Elliot Boko.

Toto4-kohteet ovat kauttaaltaan tasokkaat ja mielenkiintoiset. Avauskohteessa debytoi pohjoisessa menestysruuna Saxoi. Sen vireen pistävät puntariin SE-tamma Heidi Ale, viimeksi pussiin juuttunut Umberto Croft ja luodinnopea Quiet Leader.

Toisesta osalähdöstä alkaa Lantmännen Agro Stayer Cup. Viivalla ovat Suomessa tappioton Kurir Brodde, viimeksi muilta karannut Filius Felix ja muut väkevät vääntäjät.

Kolmas kohde on suomenhevosten ykkössarja. Huipputamma Vilma Lyydia on suosikki, mutta haastajalauma on iskukykyinen Toto76-menestyjä Joriinin ja viimevuotisen kuninkuuskisan vitosen Metkutuksen tahdittamana.

Päätöskohteessa iskevät yhteen voittokannassa kiinni olevat Blady Bols Blue ja E.V. Jory, kovavireiset Easy Vacation ja J.A. Ninja sekä Kainuun kimppahevonen Amos Shadow.

Ravintola Äimän Hovin henkilökunta tulee kokkailemaan ravintola Heinäseipään pöydät koreiksi. Tarjolla on karjalanpaistia tykötarpeineen. Pöytävarauksen voitte tehdä jo ennakkoon numerosta: 044-242 6643.

Alakerran kahviossa höyryää maukas kanakeitto. Myös pizzauuni käy kuumana ja kaikki kahvilapalvelut pyörivät täydellä teholla!

siis täyttä ravia Oulun raveihin Ylivieskaan!

Alennuksiin oikeuttavat kortit:


*Säästöpankki Optian pankkikortti

*Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti ja omistajajäsentunnuksella varustettu OP-Visa -kortti

*Pohjoista voimaa -etuasiakaskortti

*Voimassa olevalla Kärppäkannattajat -jäsenkortilla vapaa pääsy