Peukut pystyyn! Elian Web ja Vixus voittoon!

la 30. toukokuuta 2020 22.00.00

Oulu ja Oulun hevoset ja sekä tietenkin ihmiset hevosten takana ovat tulevana viikonloppuna koko Euroopan raviurheilun keskipisteenä. Oulun oma Elian Web kilpailee Tukholmassa Sollvallan Elitloppetissa. Tilanteen tekee erityiseksi se, että saman valmentajan ja osittain samojen omistajien Vixus juoksee pohjoismaisten kylmäveristen Elitkampenissa. Tietojemme mukaan koskaan aiemmin tällaista omistaja- / valmentajatapausta ei ole tapahtunut Elitloppetin historiassa.

Me Oulussa olemme ylpeitä Katjan ja Jannen menestyksestä naapurimaamme kovissa kisoissa. Tilanteen tekee vielä hienommaksi se, että maailman paras raviohjastaja Jorma ”Magic” Kontio on mukana voittajatiimissä. Me Oulun ravijoukkuessa jännitämme viikonloppua erityisen paljon. Sekä Elian Webin että Vixuksen, kuten myös monen muun hyvän ravurin takaa löytyy oman yhdistyksemme Pohjolan Hevosystävien hallituksen jäsen, Juhani ”Julle” Korhonen. Julle taitaa talouden ja pankkitoimien lisäksi hevoset ja sen, mihin hevoseen kannattaa sijoittaa. Julle on tärkeä osa Melkko-Soronen menestystiimiä!

Me Pohjolan Hevosystävissä toivomme omillemme suosikeillemme menestystä kovassa kisoissa. Onnea Elian Web, Vixus, Katja, Janne, Julle ja kaikki muut näiden hienojen hevosten taustavoimat. Olemme mukana kanssanne koko kilpailupäivän!

Pohjolan Hevosystävät