Pikkujouluravit, Muhos-ajo, su 29.11. klo 16 (ponilähdöt klo 15:30 ja 15:40)

ti 24. marraskuuta 2020 13.20.00

Äimäraution ravikausi jatkuu 29.11. ajettavilla Pikkujouluraveilla. Kisat polkaistaan käyntiin totoravien osalta kello 16:07. Ponilähdöt ovat ohjelmassa jo kello 15:30 ja 15:40.

Ravien päälähtöinä ajetaan 3 000 euron ensipalkinnolla varustettu lämminveristen Tammasarja sekä perinteinen Muhos-Ajo, jossa voittajalle on luvassa 2 000 euroa ja vuoden kiinnitys Muhoksen ravinaisten lahjoittamaan massiiviseen kiertopalkintoon. Ravit pitävät sisällään yhteensä kahdeksan totoravilähtöä.

Tammasarjan suurista seteleistä kamppailevat Sly Queen, Trixie Vice, MAS Ella ja kumppanit. Muhos-ajon kunniatauluun nimeään janoavat muun muassa Hissun Feeniks, Kevinin Tähti, Tvitteri, Valtori ja Pofori.

Ravintola Äimän Hoviin on katettu herkkuja notkuva joulupöytä. Varaa paikkasi Äimän Hovista puhelimitse numerosta 0400-137 336 tai sähköpostitse osoitteesta ravintola@oulunravit.fi.

Yleisöä palvelevat Ravintola Äimän Hovin lisäksi Äimän Kahvio, Äimän Bistro Grilli ja Pub Äimänkäki. Varikkoalueella hevosten taustavoimia palvelee Tallikahvio Äimän Veto.

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan.

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Yleisöalueella kaikkien on jakaannuttava niin, että kaikki pitävät riittävän etäisyyden toisiinsa. Suomen Hippoksen ohjeistuksen mukaisesti kasvomaski on pakollinen ravien sisätiloissa, pois lukien ravintola- ja kahvilapalvelut.

Suosittelemme myös THL:n Koronavilkku-sovelluksen käyttöä (www.koronavilkku.fi)

Varikkoalueelle pääsevät hevosten omistajat. Oma Talli-palvelusta voi ladata mobiililipun tai esittää tulostetun tiketin.

Liput raveihin: 5€ / 3€, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään. Liput ennakkomyynnissä Nettilipussa. Lippuja saatavilla myös portilta.

Alennettuun hintaan oikeuttavat kortit:

- Optia Säästöpankki Optian pankkikortti

- Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti

- Omistajajäsen-tunnuksella varustettu OP-Visa-kortti

- Pohjoista Voimaa -etuasiakaskortti

Alennettu hinta myös opiskelijoille, eläkeläisille ja varusmiehille.

Vapaa sisäänpääsy Raviliiga Oulun Kärpät -osuuskortilla, SHKL:n jäsenkortilla, Kärppäkannattajien voimassa olevalla jäsenkortilla sekä Oulun raviradan ja Pohjoisen ravialueen kausikorteilla.

Täyttä ravia Äimärautiolle nauttimaan jännittävästä ravitunnelmasta!

Järjestäjä: Pohjolan Hevosystävät ry