Pikkujouluravit su 17.11. klo 16

ti 12. marraskuuta 2019 11.42.00

Sunnuntaina kisataan Äimärautiolla Pikkujouluravit kello 16 alkaen. Ponit pinkaisevat matkaan omassa lähdössään jo puolta tuntia aiemmin.

Myös katsomon ja ravintolan puolella on pikkujoulutunnelmaa. Ravintola Äimän Hovi tarjoilee jouluisen illallisen. Notkuvasta buffet-pöydästä löytyy kaikki suosikit kinkun, savukalkkunan, laatikoiden, rosollin, graavilohen ja sillien johdolla. Varaa paikka itsellesi, seurueellesi tai yrityksellesi jo etukäteen numerosta 0400-137 336.

Radalla nähdään kymmenen jännittävää lähtöä. Ravi-ilta alkaa mielenkiintoisella kaksivuotiaiden kohtaamisella. Nimikkolähtönä käydään perinteinen 2600 metrin voimainkoitos Muhos-ajo. Odotettavissa on tiukka matsi voitokkaiden Pankerin ja I.P. Vaparin kesken.

Lämminveristen ykkössarjassa mittaa Ruotsista saapuva Rhapsody Ås kotimaan toivojen Willy Wingstonin, Gambino Degaton ja Broadway Appolon osaamisen. Kakkossarjaankin saadaan haastaja rajan takaa, kun Explosive River haraa pohjoisessa avaavaa Massive Cloutia ja Replay Pelliniä vastaan.

Tasoa riittää ravien loppuun saakka, kun Toto4-kohteiden jälkeen kisataan vielä Nuorten Sarja, missä muhkeita voittorahoja havittelee Vermon valloittaja Lexus Lloyd.

Ja Äimärautiolla viihtyy koko perhe! Ravinuoret järjestävät sunnuntaina lapsille mukavaa touhua ja hevosaiheista puuhaa.

Täyttä ravia Äimärautiolle!

Liput: 5 euroa / 3 euroa, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään

Alennettuun hintaan on oikeus eläkeläisillä, opiskelijoilla ja varusmiehillä.

Voimassa olevilla Kärppäkannattajat - , SHKL - ja Raviliiga Oulun Kärpät -jäsenkorteilla vapaa sisäänpääsy.

Alennuksen saa esittämällä Säästöpankki Optian pankkikortin, Pohjoista Voimaa -etuasiakaskortin tai Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortin tai omistajatunnuksella varustetun OP-Visa -kortin.