Pohjoista voimaa -ravit Äimärautiolla ma 24.7. klo 18 (ponilähtö klo 17:30)

ti 18. heinäkuuta 2017 21.01.00

Oulussa jatketaan maanantaina Pohjoista voimaa -raveilla. Koko perheen tapahtumaan on vapaa sisäänpääsy Oulun Energian Pohjoista voimaa -etuasiakaskortilla.

Ilta käynnistyy ponilähdöllä kello 17.30. Isommat hevosvoimat alkavat jyllätä kello 18. Perheen pienimmille on tarjolla poniratsastusta, ponin hoitoa, kepparirata sekä mehua ja keksejä.

Liikkeelle lähdetään korkealta ja kovaa, kun heti avauslähdössä kohtaavat kesän Toto76-finaalivoittaja Wasa Thunder, tauolta tuleva Kainuun vauhtimylly Willy Wingston ja kotiradan kovakuntoinen Hit That.

Toto4-pelissä Kesäbonus jatkaa kasvamistaan. Maanantain kohteiden kuumia kysymyksiä ovat: Kiertääkö väkivahva Decamerone kaikki pienemmällä numerolla matkaan lähtevät? Maistuuko ravi Valtran Tähdelle ja tekeekö ruuna paluun voittojen tielle? Iskeekö kanuunakuntoinen Anaheim Kemp eli ”Kärppä” muut kirissä kumoon? Loistaako Rovaniemellä kymppiä lopun kaasutellut Willy Fog myös Äimärautiolla?

Äimäraution valmentajakilpailun toisen osakisan voitto ja arvokas Kuninkuusravien VIP-paketti on maanantaina katkolla. Kärjessä on Pasi Väisänen, mutta lähimmällä haastajalla Aleksi Kytölällä on illan raveissa tulessa peräti kuuden ravurin arsenaali!

Ravintola Äimänhovin pöytäpaikat sijaitsevat maalipaalun kohdalla, joten näet lähtöjen loppuratkaisut silmiesi edessä. Seurueesi voi nauttia noutopöydän maukkaista antimista ja Äimän Hovin henkilökunta tuo tilauksesta voittojuomat pöytään. Tee pöytävarauksesi numerosta 08-535 7300.

Täyttä ravia Äimärautiolle!