Ravimaanantai ma 5.8.2019 klo 18

ke 31. heinäkuuta 2019 09.10.00

Oulun loppukesän ravitahti jatkuu tiiviinä, kun Äimäraution kavioura täyttyy maanantaina jälleen kavioiden kopinasta. Tapahtuma laitetaan liikkeelle kello 17, kun aloittelevat suomenhevoset iskevät yhteen Eri-Poika -lähdössä. Ponit mittelevät paremmuudestaan kello 17:30, ja Toto-lähdöt alkavat kello 18.

Äimärautiolla on nyt ajettu kahdet ravit aiempaa pidemmällä maalisuoralla, ja kirikamppailut ovat olleet entistäkin jännittävämpiä ja näyttävämpiä.

Maanantai-illan teemana ovat Kunkkari-jatkot. Aiheeseen istuen kylmäveristen kovimmassa voltissa antaa kuningatarkisan valinnoissa ensimmäiselle varasijalle jäänyt voimatamma Tutun Impi näytteen nykyvireestään.

Lämminveristen tasokkaassa ykkössarjassa nähdään kova matsi lauantaitasollakin menestyneiden Don Juan Sisun, Grand Alen ja Replay Pellinin sekä pohjoiseen muuttaneen Sundsvik Maydayn kesken.

Kakkossarjan seuratuin hevonen on Suomessa ja Marko Hakkaraiselta debytoiva Finnick Sisu, joka osoitti kolmevuotiaana suurta lahjakkuutta. Ruunan vireen pistävät puntariin Jutta Ojalalta upeasti avannut Callipygian ja viimekertaisella Oulun-visiitillään loistanut Gold Narva.

Kolmossarja käydään 3120 metrin matkalla, mikä maustaa korkealaatuista kohtaamista omalta osaltaan. Viivalla ovat Ilkka-ajon ykkönen Hudson Web, Einari Vidgrénin Muistoajossa laukan jälkeen kanuunajuoksun tehnyt ja kolmanneksi ehtinyt Special Present, keväisen Lantmännen Agro Stayer Cupin sankari Livi Mystery sekä Petteri Joelta aloitteleva kiritykki BWT Bayern.

Ravintola Äimän Hovissa on tarjolla maukasta maanantai-illallista buffet-pöydästä sekä oivat paikat illan vauhdikkaiden lähtöjen seuraamiseen. Tiedustele omaa pöytäpaikkaasi jo ennakkoon numeroista 08-535 7300 tai 0400-151 901.

Ja Äimärautiolla viihtyy koko perhe! Lapsille on tarjolla mukavaa poni- ja kepparipuuhaa sekä ravinuorten järjestämää ohjelmaa.

Täyttä ravia uudistuneelle Äimärautiolle!

Liput: 5 euroa / 3 euroa, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään

Alennettuun hintaan on oikeus eläkeläisillä, opiskelijoilla ja varusmiehillä.

Voimassa olevilla Kärppäkannattajat - ja Raviliiga Oulun Kärpät -jäsenkorteilla vapaa sisäänpääsy.

Alennuksen saa esittämällä Säästöpankki Optian pankkikortin, Pohjoista Voimaa -etuasiakaskortin tai Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortin tai omistajatunnuksella varustetun OP-Visa -kortin.