Roosa nauha -ravit su 1.11.2020 klo 13

ti 20. lokakuuta 2020 16.05.00

Äimärautiolla ravataan sunnuntaina 1.11.2020 klo 13 alkaen Roosa nauha -teemalla! Haluamme olla mukana tässä tärkeässä keräyksessä, joten lahjoitamme jokaisen totoravilähdön voittajan ohjastajalle, valmentajalle ja hoitajalle Juha Tapion suunnitteleman vuoden 2020 Roosa nauhan. Oulun raviradan Roosa nauha -keräys on myös käynnissä. Toivomme runsasta osanottoa hyvän asian puolesta!

Sunnuntain ravit käynnistyvät ponilähdöllä klo 12:40. Isommat hevosvoimat astelevat estradille klo 13:07. Ravien ohjelmassa on yhdeksän jännittävää totoravilähtöä. Lapsille ulkoleikkipaikan läheisyydessä keppariaiheista ohjelmaa.

Ravintola Äimän Hoviin on katettu tuttuun tyyliin herkullinen buffet-kattaus, jonka antimista pääsee nauttimaan 15 euron hintaan! Varaa paikkasi puhelimitse 0400-137 336 tai sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi. Menu>>>

Yleisöä palvelevat Ravintola Äimän Hovin lisäksi Äimän Kahvio, Äimän Bistro Grilli ja Pub Äimänkäki. Varikkoalueella hevosten palvelee Tallikahvio Äimän Veto.

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan.

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Yleisöalueella kaikkien on jakaannuttava niin, että kaikki pitävät riittävän etäisyyden toisiinsa. Suomen Hippoksen ohjeistuksen mukaisesti kasvomaski on pakollinen ravien sisätiloissa, pois lukien ravintola- ja kahvilapalvelut.

Suosittelemme myös THL:n Koronavilkku-sovelluksen käyttöä (www.koronavilkku.fi)

Varikkoalueelle pääsevät hevosten omistajat. Oma Talli-palvelusta voi ladata mobiililipun tai esittää tulostetun tiketin.

Liput raveihin: 5€ / 3€, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään. Liput ennakkomyynnissä Nettilipussa. Lippuja saatavilla myös portilta.

Alennettuun hintaan oikeuttavat kortit:

- Optia Säästöpankki Optian pankkikortti

- Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti

- Omistajajäsen-tunnuksella varustettu OP-Visa-kortti

- Pohjoista Voimaa -etuasiakaskortti

Alennettu hinta myös opiskelijoille, eläkeläisille ja varusmiehille.

Vapaa sisäänpääsy Raviliiga Oulun Kärpät -osuuskortilla, SHKL:n jäsenkortilla, Kärppäkannattajien voimassa olevalla jäsenkortilla sekä Oulun raviradan ja Pohjoisen ravialueen kausikorteilla.

Täyttä ravia Äimärautiolle nauttimaan jännittävästä ravitunnelmasta!

Järjestäjä: Pohjolan Hevosystävät ry