SRL 100 vuotta Ratsastajaravit ma 10.8. klo 18 (ponilähtö klo 17:30)

ti 4. elokuuta 2020 13.55.00

Äimäraution elokuu käynnistyy SRL 100 vuotta Ratsastajaraveilla. Ponilähtö avaa ravi-illan kello 17:30, isommat hevosvoimat astelevat estradille avauslähdön merkeissä kello 18:07. Ennen ravien avauslähtöä kaviouralla on montén näytöslähtö kello 17:45. Raveihin on ilmainen sisäänpääsy Suomen Ratsastajainliiton jäsenkortilla. Liput ennakkoon täältä tai ravipäivänä pääportilta.

Illan suurimmat setelit on jaossa Toto5-pelin aloittavassa suomenhevosten Nuorten Sarjassa. 3 000 euron ensipalkintoa lähtee jahtaamaan muun muassa Seppo Suurosen valmentama huippusukuinen Cordiitan varsa Core. Oriin rattailla nähdään Seinäjoella ravikuninkuuden narutellut Santtu Raitala, joka on tuttuun tyyliin illan avainohjastajia.

Pilvenmäki Special -karsinnassa iskevät yhteen muun muassa Cameleo Press ja Cankus Xport. Lantmännen Agro Stayer Cup -karsinnassa Stonecapes Pro yrittää jatkaa puhdasta sarjaansa. Ruuna voitti molemmat keväällä ajetut karsintalähdöt.

Iltaa värittää myös montén Nordic Cup -osalähtö, joka on samalla SRL 100 vuotta -juhlalähtö. Viivalle asettuvat muun muassa tutut kilpakumppanit Perfect Reverie ja T.P.Fromadream.

Ravintola Äimän Hoviin on katettu maukas buffet-illallinen. Varaa paikkasi puhelimitse 0400-137 336 tai sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi

Yleisöä palvelevat Ravintola Äimän Hovi, Äimän Kahvio, Äimän Bistro Grilli, Katsomon Pihakioski ja Pub Äimänkäki. Varikkoalueella hevosten taustavoimia palvelee Tallikahvio Äimän Veto.

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita. Suosittelemme riskiryhmään kuuluvien välttämään raveihin saapumista. Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan. Yski oikein. Yski hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan ja pese tai desinfioi kädet yskimisen jälkeen.

Yleisöalueella kaikkien on jakaannuttava niin, että kaikki pitävät riittävän turvavälin toisiinsa. Yhteiskäytössä olevat tilat, esineet ja välineet puhdistetaan säännöllisesti.

Liput raveihin: 5€ / 3€, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään. Liput ennakkomyynnissä Nettilipussa. Lippuja saatavilla myös portilta ilman rajoitusta.

Alennettuun hintaan oikeuttavat kortit:

- Optia Säästöpankki Optian pankkikortti

- Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti

- Omistajajäsen-tunnuksella varustettu OP-Visa-kortti

- Pohjoista Voimaa -etuasiakaskortti

Alennettu hinta myös opiskelijoille, eläkeläisille ja varusmiehille.

Vapaa sisäänpääsy Raviliiga Oulun Kärpät -osuuskortilla, SHKL:n jäsenkortilla, SRL:n jäsenkortilla, Kärppäkannattajien voimassa olevalla jäsenkortilla sekä Oulun raviradan ja Pohjoisen ravialueen kausikorteilla.

Täyttä ravia Äimärautiolle nauttimaan kesäisestä ravitunnelmasta!

Järjestäjä: Pohjolan Hevosystävät ry