Sunnuntairavit su 21.2. klo 13

ti 16. helmikuuta 2021 12.41.00

Äimäraution ravikausi jatkuu sunnuntaina 21.2. klo 13 alkavilla raveilla. Ravien ohjelmassa on 11 jännittävää lähtöä. Ravit ajetaan ilman yleisöä, mutta kisoja voi seurata vaikkapa TotoTV:n kautta.

Toto5-kierroksen käynnistää lämminveristen avoimen monté, jossa yhteen iskevät muun muassa Anaheim Kemp, Stay Alert ja Perfect Reverie. Toisessa Toto5-kohteessa voitokas Asfalttisoturi palaa pitkältä tauolta ja saa vastaansa muun muassa Lystilän Lennon, Humu-Venlan ja Touho Tähkän.

Kolmannessa Toto5-kohteessa viivalle asettuvat muun muassa Replay Pellini, Execute, Luna De Paris sekä Scorzone. Neljännessä kohteessa Äimäraution viime vuoden voitokkain lämminverinen Giro Sting pyrkii palaamaan voittokantaan. Ruuna saa vastaansa Diamond Lordin, Let's Go Legacyn, Kivarin Merenguen ja kumppanit.

Toto5-päätöksessä viime vuonna viidesti voittanut Leijan Liito avaa kautensa. Vastassa ovat muun muassa Sanahelinä, Punta-Pate ja Kruunun Prinssi.

Ohjeita varikkoalueelle:

Tallialueelle voi saapua ainoastaan raveissa työskenteleviä toimihenkilöitä, median edustajia, kilpailevien hevosten ohjastajia, valmentajia ja hoitajia sekä hevosauton kuljettajia.

Pukuhuoneet:

Vain ohjastajille ajopukujen vaihtamista varten. Ei saa toimia taukotilana eikä kokoontumispaikkana. Muilla kuin ohjastajilla on pääsy ehdottomasti kielletty.

Sisäänkirjoitus:

Sisäänkirjoitukseen vain yksi kerrallaan. On pyrittävä myös välttämään jonon muodostusta tai oltava tilaa väljälle jonolle. Mahdollisimman vähän tavaroiden kosketusta (voilokin kuittaukset ym.)

Tallikahvio palvelee kilpailijoita normaaliin tapaan.

Muistakaa myös yleiset ohjeistukset:

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan.

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Suosittelemme myös THL:n Koronavilkku-sovelluksen käyttöä (www.koronavilkku.fi)