Suomenhevonen osa elävää maaseutua-hanke Oulussa to 15.6.17 Klo 17-21 Raviradan katsomossa

to 4. toukokuuta 2017 11.55.00

Suomenhevonen osa elävää maaseutua-hanke

Oulussa torstaina 15.6.2017
Klo 17.00-21.00 Raviradan katsomossa, Oulussa.

Luennon aiheena on Kestävä Suomenhevonen.

Lukuisien menestyvien suomenhevosten kasvattaja Toini Immonen puhuu jalostuksen ja kasvatuksen näkökulmasta, kun tavoitteena on kestävä suomenhevonen. Ravivalmentaja Markus Porokka tunnetaan Vixenin ja Koivikon Kallen valmentajana ja hän kertoo, mitä asioita tulisi huomioida suomenhevosen valmennuksessa, kun luodaan kestävää ravihevosta.

Pohjolan Hevosystävien Suomenhevonen – osana elävää maaseutua-hankkeella pyritään lisäämään suomenhevosen kasvatusta ja innostamaan yrittäjämäisen kasvatustoiminnan lisäämiseen. Pyritään aktivoimaan alueen yrittäjiä panostamaan suomenhevosiin yritystoiminnassaan ja löytämään suomenhevosen monipuoliset käyttömahdollisuudet. Samalla pyrimme paneutumaan niihin asioihin, millä voisimme turvata kansallisrotumme tulevaisuuden myös taloudellisesti vaikeina aikoina, koska hevosala luo työpaikkoja maaseudulle. Hankkeen rahoitus tulee ELY-keskukselta Maaseudun kehittämisrahastosta.

Tervetuloa!

Lisätietoja hankkeesta löydät Oulun raviradan nettisivuilta: www.oulunravit.fi tai Suomenhevonen osa elävää maaseutua- hankkeen facebook-sivuilta