Superviikonloppu 7.-8.9.2018

ma 3. syyskuuta 2018 13.48.00

Hevosten ja raviurheilun ystävien juhla alkaa, Äimäraution Superviikonloppu on täällä!

Huipputapahtumien ketju käynnistyy perjantain Superlounailla. Kilpaa aletaan ajaa puoliltapäivin, ja vuoden parhaisiin lounasraveihin on ilmainen sisäänpääsy.

Seitsemän lähdön lounasraveista alkaa myös Heinäpään Herruus -ohjastajaottelu. Heinäpään Herruutta tavoittelevat alkuperäinen ”Heinäpään jengi”, Pohjoismaiden voitokkain raviohjastaja Jorma Kontio, maamme kaikkien aikojen voittotilaston kakkonen Antti Teivainen, valtakunnan kaikkien aikojen voitokkain valmentaja Pekka Korpi ja Ilkka Korpi. Heidät haastaa Oulun ohjastajaliigan neljän kärki (tilanne 1.8.2018) Santtu Raitala, Mauri Jaara, Tuomas Pakkanen ja Jukka-Pekka Niskanen sekä Äimäraution suurkisojen legendat Aki Antti-Roiko, Ahti Antti-Roiko, Markku Nieminen ja Tapio Perttunen.

Lauantai on hevosharrastajien unelmapäivä. Kokonaisuus käynnistyy Ookkonää hevostellu -tapahtumalla kello 10:30. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy. Tämän vuoden teemana on: Hevostaidot haltuun. Tarjolla on mielenkiintoisia lajinäytöksiä ja esittelypisteitä. Lisäksi Äimärautiolla on maksuttomia toimintapisteitä, joilla pääset hoitamaan hevosta, ajamaan hevosella, tuunaamaan keppareita ja hevosenkenkiä sekä paljon muuta. Tule iha-ha-ha-stumaan!

Ookkonää hevostellu -tapahtumasta saa jäädä seuraamaan todellista huippuluokan raviurheilua vailla veloitusta! Toto76- ja Oulu Express-finaaliravit käynnistyvät kello 14 – jo ennen tätä luvassa on ponien Pony Express, palkintoseremonioita sekä vihjeitä ja haastatteluita.

Lauantain ravien taso hakee vertaistaan. Ohjelmassa on Heinäpään Herruus -ohjastajaottelun jännittävä loppunäytös, Oulu Expressin loppukilpailut ja mahtavatasoinen Toto76-finaalikierros. Iltapäivän aikana jaetaan radalla palkintorahaa yli 205 000 euroa!

Lämminveristen Oulu Expressiä tähdittää 12 kertaa peräkkäin voittanut suurlupaus ja SE-varsa Graceful Swamp. Suomenhevosten puolella loistaa tappioton varsasensaatio Landen Paukku. Luvassa on kaikkien aikojen finaalit!

Suurkilpailujen ketjua täydentävät Oulun Osuuspankki Grand Prix't. Kylmäveristen puolella iskevät yhteen ruunaruhtinas Polara, suurmestari Tähden Toivomus ja hurja norjalainen Myr Faksen. Lämminveristen kisassa kamppailevat valtakunnan huippunimet ikiliikkuja Bret Bokon, suurmestari Zigge Silvion, nuoren huimapään Starzinnerin, ruotsalaisvieraan Höwings Starin ja tammojen mainetta puolustavan Callela Ladybossin johdolla.

Yksi päivän seuratuimmista hevosista on Raviliiga Oulun Kärppien ylpeys Mercedes Match, joka esittäytyy yleisölle kello 15:22 ajettavassa opetuslähdössä.

Ja Äimärautiolla viihtyy koko perhe! Lapsille on ravien aikanakin tarjolla ravinuorten johdolla mukavaa hevosaiheista touhua.

Katsomossa, ravintolateltassa, kahviossa, terassilla ja grilleissä on tarjolla monenmoista purtavaa ja palanpainiketta. Omaa paikkaanne viihtyisään ravintolatelttaan voitte tiedustella etukäteen numerosta 08-5357 300 tai raveissa paikan päällä. Kahviossa on myöskin totomahdollisuus.

Täyttä ravia Äimäraution Superviikonloppuun!

Liput:

Perjantain lounasraveihin ilmainen sisäänpääsy

Lauantai: 10 euroa / 5 euroa, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään.

(Ookkonää hevostellu- tapahtumasta saa jäädä seuraamaan ilmaiseksi Toto76-finaaliraveja)

*Voimassa olevilla Kärppäkannattajat -jäsenkortilla ja Raviliiga Oulun Kärpät -jäsenkortilla vapaa pääsy 

*Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortilla ja omistajajäsentunnuksella varustetulla OP-Visa -kortilla vapaa pääsy

Alennettuun hintaan on oikeus eläkeläisillä, opiskelijoilla ja varusmiehillä. Lisäksi alennuksen saa esittämällä jonkun seuraavista korteista:

*Säästöpankki Optian pankkikortti

*Pohjoista voimaa -etuasiakaskortti