Tietoa kilpailijoille

ke 27. toukokuuta 2020 11.50.00

Kilpailuohjeet, Oulun ravit (päivitetty 10.8. klo 16:30)

Yleisiä ohjeita:

Kaikkien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita. Jos kuulut riskiryhmään, älä saavu ravipaikalle. Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan. Yski oikein. Yski hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan ja pese tai desinfioi kädet yskimisen jälkeen.

Kilpailualueella kaikkien on jakaannuttava niin, että kaikki pitävät riittävän turvavälin toisiinsa. Yhteiskäytössä olevat tilat, esineet ja välineet puhdistetaan säännöllisesti. 

Suositellaan osallistumismaksun maksamista netin kautta, pyritään välttämään käteisen rahan käyttöä. Kengitys- ja kärrytiedot ilmoitetaan mahdollisuuksien mukaan mobiililaitteilla. 

Koronaturvallinen ennakkomaksu myös nopeuttaa sisäänkirjoitusta. Selkeä ja helppokäyttöinen verkkopalvelu tarjoaa kilpailijalle mahdollisuuden maksaa osallistumismaksu ennakkoon tai paikan päällä omalla mobiililaitteellaan tai tietokoneellaan. Palvelua voi käyttää hevosen valmentaja, omistaja tai tarvittaessa muu taho. Voit tilata puhelimeesi linkin, jolla voit maksaa osallistumismaksuja. Lähetä tekstiviesti OSALLISTUMISMAKSU numeroon 16499. Viesti on veloitukseton. Tallenna linkki puhelimesi suosikkeihin, niin voit käyttää sitä jatkossa maksujen maksamiseen. Tietokoneella palvelu löytyy osoitteesta https://osallistumismaksu.fi/