Tiistairavit ti 17.12.2019 klo 18

to 12. joulukuuta 2019 21.05.00

Äimäraution ravikauden toiseksi viimeiset kilpailut käydään tiistaina kello 18 alkaen – ponilähtö pinkaistaan jo puoli tuntia aiemmin.

Vauhdikas ravi-ilta käsittää kymmenen kovaa koitosta. Ravintola Äimän Hovi tarjoaa konstailematonta ja maukasta kotiruokaa sekä aitiopaikat ravien seuraamiseen. Varaa oma pöytäsi tiistai-illalliselle jo etukäteen numerosta: 0400-137 336.

Illan pääpeli on mukavan vaihtelun nimissä Toto5. Tasokkaiden kohteiden kuumat nimet ovat Ylä-Savon ylpeys Global Solidarity, voittokone Valtroks, Suomessa kovaa tulosta tehnyt ruotsalaisruuna M.T. Master Don, kakkosten jälkeen vimmatusti kultakantaan mielivä Charmike ja valtakunnan kärkikuskin Santtu Raitalan treenaama Ekori Ässä.

Illan nimilähtö on ravien päätteeksi ravattava suomenhevosten Tammasarja. Ravien spesialiteetti on monté-mittelö, missä napapiirin hurja vauhtimylly Viking Olympic kohtaa etevät haastajansa.

Ohjastajaliigassa tilanne on huippujännittävä. Hallitseva mestari Santtu Raitala on ohjastanut Oulussa tällä kaudella 32 voittoa. Vain yhden ykkössijan päässä on kokenut kehäkettu, Äimäraution moninkertainen mestari Mauri Jaara.

Ja Äimärautiolla viihtyy koko perhe! Ravinuoret järjestävät lapsille mukavaa touhua ja hevosaiheista puuhaa.

Täyttä ravia Äimärautiolle!

Liput: 5 euroa / 3 euroa, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään

Alennettuun hintaan on oikeus eläkeläisillä, opiskelijoilla ja varusmiehillä.

Alennuksen saa myös esittämällä Säästöpankki Optian pankkikortin, Pohjoista Voimaa -etuasiakaskortin tai Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortin tai omistajatunnuksella varustetun OP-Visa -kortin.

Voimassa olevilla Kärppäkannattajat - , SHKL - ja Raviliiga Oulun Kärpät -jäsenkorteilla vapaa sisäänpääsy.