Torstairavit to 10.12.2020 klo 18

pe 4. joulukuuta 2020 14.38.00

Äimäraution kausi jatkuu torstaina 10.12. klo 18 alkavilla raveilla. Koronatilanteesta johtuen raveihin ei oteta yleisöä, joten kisojen seuraaminen on tällä kertaa mahdollista ainoastaan etäyhteyksen kautta. Ravi-illan yhteistyökumppanit ovat Metal Capital Festival, Meranti, Movitek, Finntack, Oulun Seudun Tele ja Audio sekä Ponsse.

Tasokkaan Toto5-kierroksen käynnistää kuudes ja samalla viimeinen Ponsse Cup -karsinta. Rahakkaaseen finaaliin tahtovat muun muassa viimeksi hurmannut Torrent d'Inverne ja kyvykkäät Cankus Xport, Blue Cates sekä Valorous Leader. Kaukaa Pirkanmaalta puolestaan saapuvat Galileo Way ja Flex To Wheels.

Toisessa Toto5-koitoksessa viivalle asettuvat Exploding Anna, Isiah Boko, True Lance ja kumppanit. Kolmannessa kohteessa iskevät yhteen suomenhevoset. Kolmesti putkeen voittanut Noriina pyrkii jatkamaan kultakannassa. Vastaan asettuvat muun muassa Tuutinki, Vihjeen Vinha ja Tähtitie.

Neljännessä Toto5-kohteessa lisämaustetta lähtöön tuo kuumimpien nimien haastavat lähtöpaikat. Lastsundayinmay, Surprise Leader, Callela Louis ja kumppanit joutuvat takarivistä haalarihommiin. Äimäraution pitkällä loppusuoralla kenttä on kuitenkin usein kääntynyt, kenties nytkin?

Toto5-kierros päättyy enintään 150 000 euroa tienanneiden lämminveristen taistoon. Mukana on monia menestyshevosia Minto's Don Juanin, Orlando Knickin ja Elliot Webin johdolla.

Mielenkiintoa riittää myös Toto5-kohteiden ulkopuolella. Ravit käynnistyvät kolmivuotiaiden suomenhevosten taistolla. Lahjakkaita aloittelijoita kannattaa seurata tarkalla silmällä, sillä tästä joukosta saattaa hyvinkin löytyä tulevaisuuden ikäluokkamenestyjiä. Illan kolmannessa lähdössä mielenkiintoa lisää voitokkaan Punta-Pate paluu kaviourille. Yhdeksän kuukauden tauolta palaava ori joutuu heti tositestiin, sillä se saa vastaansa muun muassa kyvykkään Tinderin.

Ohjeita varikkoalueelle:

Tallialueelle voi saapua ainoastaan raveissa työskenteleviä toimihenkilöitä, median edustajia, kilpailevien hevosten ohjastajia, valmentajia ja hoitajia sekä hevosauton kuljettajia.

Pukuhuoneet:

Vain ohjastajille ajopukujen vaihtamista varten. Ei saa toimia taukotilana eikä kokoontumispaikkana. Muilla kuin ohjastajilla on pääsy ehdottomasti kielletty.

Sisäänkirjoitus:

Kuten tähän asti – vain yksi kerrallaan. On pyrittävä myös välttämään jonon muodostusta tai oltava tilaa väljälle jonolle. Mahdollisimman vähän tavaroiden kosketusta (voilokin kuittaukset ym.).

Tallikahvio palvelee kilpailijoita normaaliin tapaan.

Muistakaa myös yleiset ohjeistukset:

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan.

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Suosittelemme myös THL:n Koronavilkku-sovelluksen käyttöä (www.koronavilkku.fi)