Torstairavit to 21.1.2021 klo 18

su 17. tammikuuta 2021 12.27.00

Äimäraution ravikausi jatkuu torstaina 21. tammikuuta ravattavilla iltaraveilla. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi ravit ajetaan ilman yleisöä, mutta kisoista voi nauttia kotisohvalta käsin, esimerkiksi TotoTV:n välityksellä. Illan ravien yhteistyökumppanit ovat Finn-Tack, Hevari Oy ja Valjasliike Saarinen.

Torstai-ilta pitää sisällään viime vuoden menestyjien palkitsemiset sekä kymmenen jännittävää ravilähtöä. Illan Toto5-avauksessa Boogiewoogie Laday pyrkii palaamaan voittojen tielle. Haastajien laumaa johtavat voitokas Diamond Lord ja kotiradan Rue De Roi. Toisena kohteena ajettavassa Winter Monté Meetingissä iskevät yhteen muun muassa Excel Porsche, Perfect Reverie ja Anaheim Kemp. 

Illan kovimmassa kylmäverikoitoksessa Valtoks yrittää pitää Lakorin, Sjö Vinnin ja kumppanit kurissa. Toto5-nelosessa Lastsundayinmay pyrkii tekemään paluuta voittokantaan yhden kakkossijan jälkeen. Vastus on tasokasta sorttia Kivarin Raindancen, Enge Barackin ja Invincible H.C.:n johdolla. Toto5-päätöksessä Äimäraution viime vuoden voitokkain lämminverinen Giro Sting saa vastaansa muun muassa viimeksi voittaneen Cape's Captainin.

Ohjeita varikkoalueelle:

Tallialueelle voi saapua ainoastaan raveissa työskenteleviä toimihenkilöitä, median edustajia, kilpailevien hevosten ohjastajia, valmentajia ja hoitajia sekä hevosauton kuljettajia.

Pukuhuoneet:

Vain ohjastajille ajopukujen vaihtamista varten. Ei saa toimia taukotilana eikä kokoontumispaikkana. Muilla kuin ohjastajilla on pääsy ehdottomasti kielletty.

Sisäänkirjoitus:

Kuten tähän asti – vain yksi kerrallaan. On pyrittävä myös välttämään jonon muodostusta tai oltava tilaa väljälle jonolle. Mahdollisimman vähän tavaroiden kosketusta (voilokin kuittaukset ym.).

Tallikahvio palvelee kilpailijoita normaaliin tapaan.

Muistakaa myös yleiset ohjeistukset:

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan.

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Suosittelemme myös THL:n Koronavilkku-sovelluksen käyttöä (www.koronavilkku.fi)