Toto4-ravit Äimärautiolla 16.4. klo 18 (ponilähtö klo 17:20)

ti 10. huhtikuuta 2018 09.17.00

Kunkku tulee takaisin!

Äimäraution ensi maanantain ykköstapaus on vuoden 2015 ravikuninkaan Jokivarren Kunkun paluu kilpakentille. Antti Ojanperän ja Jutta Ihalaisen valmentama huippuori on startannut viimeksi Vermon viime kesän kuninkuuskisan 3100 metrin osakilvassa. Jokivarren Kunkku loukkasi juoksun tiimellyksessä jalkaansa, mutta on nyt valmis uuden kauden avaukseen.

Paitsi ravikuninkuuden Jokivarren Kunkku on voittanut myös Nordic Kingin, Suurmestaruuden ja kolme kertaa Suur-Hollola-ajon. Ikäluokkalähdöistä ori vei nimiinsä muun muassa Derbyn. Jokivarren Kunkku on tehnyt urallaan SE-tuloksia ja keskimatkan tasoitusajon ME:n.

Vastaansa Jokivarren Kunkku saa maanantaina Suomen Cup-karsinnassa ikäluokkatähden ja tallikaverinsa Evartin, Lapin suomenhevostoivon Tuulenpojun sekä Äimäraution vuosituhannen voitokkaimman suomenhevosen Tähti Kepun.

Illan muita merkkitapauksia ovat Pilvenmäki Special-karsinta, missä kotiradan kunkun Mauri Jaaran lahjakas Staro Liberty kohtaa kirivoimaisen Luna de Paris'n, sekä Lantmännen Agro Stayer Cupin kolmas osakisa. Sen suosikki on kaksi aiempaa alkuerää vahvasti nimiinsä vienyt Hollywood Hills.

Äimäraution paluu ravikartalle sujui viime maanantaina mainiosti ja tilapäisjärjestelyt osoittautuivat toimiviksi. Hienosäädöllä asiat saadaan sujumaan vieläkin jouhevammin.

Katsomon savuvaurioita ja vesivahinkoja kärsinyt osa on eristetty väliseinällä. Totohallin maantien puoleinen pääty palvelee raviyleisöä. Istumapaikkoja on tarjolla parisataa ja totopisteitä 12.

Päätygrilli tarjoaa helposti haarukoitavaa murkinaa ja sormin syötäviä herkkupaloja. Pubi ja kahvio palvelevat asiakkaita normaaliin tapaan, ja lisäksi ulkoalueen terassit avataan, mikäli sää sen sallii.

Ilta alkaa kahden ponilähdön voimin. Ne ajetaan kello 17:20 ja 17:30. Totolähtöihin edetään kello 18.

Täyttä ravia Äimärautiolle!

Alennuksiin oikeuttavat kortit:

*Säästöpankki Optian pankkikortti

*Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti ja omistajajäsentunnuksella varustettu OP-Visa -kortti

*Pohjoista voimaa -etuasiakaskortti

*Voimassa olevalla Kärppäkannattajat -jäsenkortilla vapaa pääsy