Toto4-ravit to 28.2.2019 klo 18

pe 22. helmikuuta 2019 17.34.00

Kevät lähestyy ja huiput palaavat kaviourille. Torstaina käynnistää Äimäraution iltaraveissa kautensa pohjoisen nuori hurjapää, Lahden kuninkuuskisaan tähtäävä Vixus! Saavu seuraamaan yhden kaikkien aikojen lupaavimman suomenhevosen uuden kilpasesongin avausta!

Katja Melkon ja Janne Sorosen suojatti on voittanut lyhyellä urallaan jo huikean määrän suurkisoja. Oriin meriittilistalle on liitetty Kriteriumin, Pikkukunkun, Pikkuprinssin, Oulu Expressin, Pikkupelimannin, Satakunta-ajon ja Tawaststjernan Muistoajon voitot. Derbyssä Vixus oli toinen.

Talvitreenit ovat sujuneet mainiosti. Luotto hevoseen on kova, ja kauden tähtäimet on asetettu korkealle. Lahden kuninkuuskisaan pyritään, mikäli kaikki menee hyvin”, lausuu Janne Soronen vuoden avausstartin alla.

Lämminveristen puolella illan ykkössarjassa iskevät yhteen Bodenin valloittaja Diablo Sisu, Kainuusta käsin uutta tulemista tekevä Arctic Ile ja paluuta voittokantaan hakeva Cool On Photos.

Kakkossarjan kullasta nähdään tiukka vääntö lahjakkaan Chris Crystalin, tuoreen Toto75-sankarittaren Bianca Creekin, voittovireessä kisaavien Mountain Hooliganin ja Filius Felixin, tauolta tulevan tolppakoneen Decameronen sekä Halsuan voimanpesän Sweet Malkinin kesken.

Illan aluksi käydään kaksi ponilähtöä – nämä starttaavat kello 17:30 ja 17:40. Kärrylähtöjen ohella raveissa käydään mielenkiintoinen raviratsastusmittelö, Winter Monté Meeting-karsinta.

Mukana menossa myös Oulun Kärpät ja Raviliiga Oulun Kärppien Mercedes Match!

Ravintola Äimän Hovi palvelee yleisöä ja tarjoilee maittavan illallisen. Tiedustele omaa pöytäpaikkaasi jo ennakkoon numeroista 08-535 7300 tai 0400-151 901.

Täyttä ravia Äimärautiolle!

Liput: 5 euroa / 3 euroa, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään

Alennettuun hintaan oikeus eläkeläisillä, opiskelijoilla ja varusmiehillä. Lisäksi alennuksen saa esittämällä jonkun seuraavista korteista:

*Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti tai omistajatunnuksella varustettu OP-Visa -kortti

*Säästöpankki Optian pankkikortti

*Pohjoista Voimaa -etuasiakaskortti

*Voimassa olevilla Kärppäkannattajat -jäsenkortilla, Raviliiga Oulun Kärpät -jäsenkortilla sekä Oulun Kärppien kausikortilla vapaa sisäänpääsy.