Toto5-ravit to 18.10.2018 klo 18 (ponilähtö klo 17:30)

la 13. lokakuuta 2018 18.57.00

Äimäraution syyskaudessa riittää vauhtia! Suomen vanhimmalla radalla ravataan jälleen torstaina, kun Toto5-kisat käynnistyvät kello 18. Ponilähtö pistellään jo 17:30.

Keväästä asti kestänyt ”ravintolatelttakausi” on nyt päättynyt, ja Äimän Hovin makoisia antimia on torstaina tarjolla katsomon maantien puoleisessa päädyssä. Kahvio ja grillit palvelevat yleisöä tuttuun tapaan.

Lämminveristen avoimessa ryhmässä nähdään jälleen tiukka matsi. Syksyn osalta Äimärautio-hattutemppua hakeva ikinuori 12-vuotias kiritykki Breedlove kohtaa kovan vastuksen, kun starttiviivalla ovat tähtitamma Minto's Daisy Star, Ranskaa myöten menestynyt Big Headache ja 09,1-aikainen amerikkalainen Not Afraid.

Illan avainvalmentaja on Minna Piironen. Hänen Minto's-hevosille saattaa mennä kakkossarjakin, sen verran vahvaa syysvirettä on Minto's Don Juan esittänyt. Kyseessä ei kuitenkaan ole läpihuutojuttu, siitä pitävät huolen Kajaanin kanuuna Ambrogio, Rovaniemen hyväntekeväisyyshevonen Poulter ja menestyspari Melkko-Sorosen Fleetwood Web.

Äimän Cupin osalähdössä loistaa viimeksi vakuuttanut Little Boss. Kampoihin panevat huippuvireinen Bunker Shot, voitto vyöllä Ouluun saapuvat Shiny Boss ja Rocknroll Kronos, tuulennopea Oh My God S sekä Lapin jenkki Party Hard.

Käykö Toto5-pankiksi avauskohteen voittoputkessa ravaava Going Above?

Suomenhevosten kovimmassa voltissa avaa viimeisen syyskautensa 15-vuotias Oulun tämän vuosituhannen voitokkain suomenhevonen Tähti Kepu. Radan suomenhevosliigan neljä kertaa nimiinsä vienyt voimaruuna saa vastaansa huippuori Lumi-Hessun ja ikäluokkamenestyjä Ypäjä Jallun.

Täyttä ravia Äimärautiolle!

Liput: 5 euroa / 3 euroa, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään

Alennettuun hintaan oikeus eläkeläisillä, opiskelijoilla ja varusmiehillä. Lisäksi alennuksen saa esittämällä jonkun seuraavista korteista:

*Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti tai omistajatunnuksella varustettu OP-Visa -kortti

*Säästöpankki Optian pankkikortti

*Pohjoista Voimaa -etuasiakaskortti

*Voimassa olevilla Kärppäkannattajat -jäsenkortilla ja Raviliiga Oulun Kärpät -jäsenkortilla vapaa sisäänpääsy