TULOSSA: Kultajousi Naisten ilta -ravit 7.11.

ti 15. lokakuuta 2019 10.24.00

Äimärautiolla järjestetään 7. marraskuuta supersuosittu Kultajousi Naisten ilta, jossa riittää taatusti nähtävää ja koettavaa vaativampaankin makuun. Tapahtuma käynnistyy klo 17, muotinäytös järjestetään klo 17:30. Illan aikana luvassa haastatteluja, arvontoja ja muuttumisleikin paljastus (Facebook-kisa tulossa!). Sadalle ensimmäiselle naiselle jaamme ruusun! Tietenkin myös kaviouralla tapahtuu, eikä sielläkään puolella ole naisia unohdettu! Ohjelmassa on muun muassa Valjasliike Saarinen Mimmien Maili. 

Illan arvonnassa pääpalkintona on Kultajousen sormus (arvo noin 550 euroa). Lisäksi arvotaan mm. Kultajousen korupalkinto sekä kaikkien illan esittelijöiden lahjoittamia tuotteita, joten voittomahdollisuuksia on runsaasti.

Illan pääyhteistyökumppani on Kultajousi. Yhteistyössä myös Hiuslegenda, Pikku-Riikka ja Valjasliike Saarinen, jotka ovat kaikki näkyvässä roolissa muun muassa muotinäytöksessä.

Illan juontaa Marko Björs, hänen Laukka-korusarjansa esillä Kultajousen pisteellä.

Ravintolassa tarjous naisille: Buffet-ruokailu jälkiruokineen sekä yksi vaihtoehtoinen ruokajuoma (olut, siideri, lonkero) hintaan 20 euroa (norm. 25 euroa). Naisten illan yhteydessä onkin oiva tilaisuus järjestää vaikkapa pikkujoulut! Tiedustele räätälöityä ravintola/elämyspakettia ystävä- tai työporukalle.

Esittelypisteiden runsaasta tarjonnasta pitävät huolen ainakin seuraavat näytteilleasettajat:

- OP-Oulu
- www.luccakonsult.fi
- www.perfecthome.com
- Mervin Putiikki
- www.foreverliving.fi
- Me&I
- Harmaalan Hunaja
- Vihertiipertti
- Tuomirantakorut
- Muotisolna
- www.cambridgeohjelma.fi
- Nuskin
- www.kotasaari.fi
- Prologo
- Optiikka Suomela
- Oulun kaupunginteatteri