Tyrnävä-ilta teemaravit to 8.6. klo 18 alkaen (ponilähtö klo 17.30)

ma 5. kesäkuuta 2017 10.09.00

Äimärautiolla ravataan ja tavataan – nyt poikkeuksellisesti torstaina!

Tyrnävä-raveissa nähdään kiivaita kamppailuja kaviouralla ja lisäksi paljon oheistoimintaa. Mukana ovat naisten Superpesis-joukkueen Lipottarien pelaajat, jotka yleisö voi haastaa heittokilpailuun. Tyrnävä-illasta kun puhutaan, heittovälineenä on tietenkin paikkakunnan perinnemuona peruna!
Esittelyssä Tyrnävän Palkin hevosalueen tontit. Tule tutustumaan tai varaamaankin paikka itsellesi ja hepoillesi Tyrnävältä!
Lapsille: kepparikisa, heppoja silitettävänä, kasvomaalausta, nopeustutka.
Paikalla myynnissä Tyrnäväläistä lähiruokaa ja hampputuotteita, myös eläimille.
Maista myös suuren suosion saanutta tyrnäväläistä Trombiperunaa.
Ilmainen totokoulu ennen raveja, klo 17. Tallikierro lähdön kaksi jälkeen. Kokoontuminen ulkoWC-rakennuksen läheisyyteen.

Ilta alkaa OP Oulun ponilähdöllä kello 17.30. Ennakkospekulaatiot ja -psyykit käydään kello 17.45 alkaen, ja totolähtöihin edetään kello 18.

Illan kolmannessa lähdössä jatkuu Black Horse Nordic Cup. Kokonaiskisaa johtava Almus kohtaa tutun taisteluparinsa, kokonaiskisassa kakkospaikkaa pitävän Vilkkaan Tuurin. Uutena nimenä areenalle astelee voitokas Vernanto.

Tasokkaiden Toto4-kohteiden kamppailukaksikkoja ovat uransa liki täydellisesti avannut Lapin tulevaisuuden toivo Impress It ja Daniel Redénillä hyvää tulosta tehnyt, nyt Suomessa avaava Global Treasure, Tammasarjan suuria seteleitä jahtaavat lahjakkaat Beaming Chic ja Purple's Pippi, viimeksi maalikamerankuvatappion kokenut Anaheim Kemp ja kirivoimainen M.T. Illustrious sekä kovaluokkainen Quiet Leader ja tauolta tuleva kotiradan tähtitamma Leemark's Ambrose.

Ravintola Äimänhovin pöytäpaikat sijaitsevat maalipaalun kohdalla, joten näet vauhdikkaiden ravilähtöjen loppuratkaisut silmiesi edessä. Seurueesi voi nauttia noutopöydän maukkaista antimista, ja Äimän Hovin henkilökunta tuo tilauksesta voittojuomat pöytään. Teepä pöytävarauksesi numerosta: 08-535 7300.

Täyttä ravia Äimärautiolle!