Vaaliravit ti 26.3.2019 klo 18

ke 20. maaliskuuta 2019 19.32.00

Tiistaina taas ravataan ja tavataan Äimärautiolla! Ilta pyöräytetään käyntiin kahdella ponilähdöllä. Ne starttaavat 17:30 ja 17:40. Isommat hevosvoimat astelevat areenalle kello 18.

Nyt päättyy Raviliiga Oulun Kärppien osakkaiden odotus, sillä kimpan ylpeys ja ilo Mercedes Match avaa uransa ravien toisessa lähdössä. Kurkunpääntulehdus aiheutti poisjäännin 5.maaliskuuta, mutta nyt ”Mersun” kone kehrää jälleen notkeana. Vastassa on iskukykyinen varsajoukko hurjasukuisen debytantin Elop Hossin johdolla.

Muistathan, että Raviliigan jäsenkortilla on Oulun raveihin ilmainen sisäänpääsy!

Ravien avauslähdössä on viivalla mielenkiintoisia suomenhevosaloittelijoita, kuten Mercedes Matchin tallikaveri Lucas. Kyseessä on Derby-voittaja Ekolokin ja huippuvauhdikkaan Rupeltajan pikkuveli.

Lämminveristen ykkössarjassa jatkaa kauttaan hiihtosankari Iivo Niskasen osaomistama kiritykki Victory Bonsai.

Illan nimilähtöjä ovat Lantmännen Agro Stayer Cupin toinen karsinta ja Pilvenmäki Specialin alkuerä. Ensin mainitussa nousee ennakkosuosikiksi Filius Felix. Jälkimmäisen voitosta nähdään tuima taistelu, kun yhteen iskevät voitokkaat Fastoche Thieben ja Credit Line sekä Maarit Ollikaisen treenistä upeasti avannut Livi Mystery.

Ravintola Äimän Hovi palvelee yleisöä ja tarjoilee maittavan tiistai-illallisen. Tiedustele omaa pöytäpaikkaasi jo ennakkoon numeroista 08-535 7300 tai 0400-151 901.

Täyttä ravia Äimärautiolle!

Liput: 5 euroa / 3 euroa, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään

Alennettuun hintaan oikeus eläkeläisillä, opiskelijoilla ja varusmiehillä. Lisäksi alennuksen saa esittämällä jonkun seuraavista korteista:

*Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti tai omistajatunnuksella varustettu OP-Visa -kortti
*Säästöpankki Optian pankkikortti
*Pohjoista Voimaa -etuasiakaskortti

*Voimassa olevilla Kärppäkannattajat -jäsenkortilla ja Raviliiga Oulun Kärpät -jäsenkortilla vapaa sisäänpääsy