Valjasliike Saarinen -ravit tiistaina 16.1.2017 klo 18

ke 10. tammikuuta 2018 19.31.00

Äimäraution uusi kausi alkaa uljaasti Valjasliike Saarinen -raveilla. Tiistain Toto5-kisat starttaavat kello 18.

Toto5-kohteiden ykköspalkinnot ovat mukavasti 3 000 ja 1 500 euron haarukassa. Lämminveristen illan kovin koitos on hienotasoinen, kun yhteen iskevät tuore Toto76-sankari Tir du Caux, toissavuotinen Kriterium-ykkönen Callela Leonard, Kittilän hankitreenissä loukkaantumistaan parannellut Thai Armani ja viimeisen kilpakautensa vauhdilla avannut vanha kunnon Minto's Romeo.

Antti Ojanperän talli on suuressa roolissa myös kakkossarjassa, kun Tir du Caux'n tallikaveri Ypäjä Hereiam hakee tiukasti paluuta kultakantaan. Vastus on kivikovaa luokkaa Magic Monday-voittaja Minto's Daisy Starin, paussilta palailevan Replay Pellinin, Petteri Joelle muuttaneen Only Eyes Brolinen ja Suomessa debytoivan Going Villen johdolla.

Käykö Toto5-pankiksi kolmossarjan Charexcel?

Suomenhevosten kovimmassa voltissa kohtaavat viimeksi voittoon venynyt pitkän pakin Lakori, paalulta pakoon koettavat Joivaus, Carmikas ja Ruhvanan Urho sekä välikarsinan voitokas Wauhti.

Tiistai-iltana palkitaan myös viime kauden liigakärjet ja valmentajakisan kolmannen osakisan voittaja Marko Hakkarainen.

Äimäraution ohjastajaliigan voitti ensimmäistä kertaa urallaan nuori pihtiputaalainen Santtu Raitala.Hoitajaliigan ja Kultajousen lahjoittaman 1 000 euron arvoisen lahjakortin vei nimiinsä Sanni Komulainen.

Lämminveriliigan voitti Hit That ja suomenhevosliigan Punta-Pate. Molemmat nähdään tositoimissa myös kauden avausraveissa.

Ravintola Äimän Hovi hemmottelee raviväkeä herkuillaan. Omaa pöytäpaikkaa voitte tiedustella ennakkoon numerosta: 044-242 6643. Grillit ja kahviot sekä pub Äimän Käki palvelevat yleisöä tuttuun tyyliin.

Täyttä ravia Äimäraution kauden avaukseen!

Alennuksiin oikeuttavat kortit:

*Säästöpankki Optian pankkikortti

*Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti ja omistajajäsentunnuksella varustettu OP-Visa -kortti

*Pohjoista voimaa -etuasiakaskortti

*Voimassa olevalla Kärppäkannattajat -jäsenkortilla vapaa pääsy